2011. november 28., hétfő

VALÓDI TERM. ACHÁT ELEFÁNT MEDÁL 25,83ct - Jelenlegi ára: 2 800 Ft


***LENYŰGÖZŐ MÉRET, FORMA SZÍN ÉS TISZTASÁG - TOPAAA MINŐSÉG***
HAMISÍTATLANUL VALÓDI TERMÉSZETES, 100% KEZELETLEN, CSODASZÉP, RITKA SZÜRKÉS AZÚRKÉK ACHÁT ELEFÁNT MEDÁL
(MADAGASZKÁR)
***RITKASÁG***
MINDEN DRÁGAKÖVÜNK VALÓBAN 100%-BAN TERMÉSZETES VALÓDI DRÁGAKŐ!
A DRÁGAKÖVEK ÉRTÉKE MESSZE MEGHALADJA A SZINTETIKUS KÖVEKÉT, LEGYENEK AZOK BÁRMILYEN TÖKÉLETESEK, NEM BESZÉLVE A GYÓGYÍTÓ HATÁSUKRÓL!!!
A VILLÁMÁR A MEDÁL VALÓS FORGALMI ÉRTÉKE.
!!! FOTÓGARANCIA!!!
A fotókat mi készítettük, és valóban az aukció tárgyát képező medált ábrázolják.
Súlya: 25, 83ct
Mérete: 22x17, 1x9, 8mm
Színe: szürkés azúrkék
Tisztasága: opak
Csillogása: excellent
Kezelése: NINCS, kezeletlen
Lelőhelye: Madagaszkár
ACHÁT
„ Egy kristály a lelki érettségért”
A férfiak az achát viselésén keresztül a hölgyeknél felébreszthetik a szerelmet, viselője alkalmas lesz dönteni igaz és hamis barátok között. Az ókorban az achátot gyakran védő amulettként viselték. Szerencsehozó hatásáról is írtak. Az achát támogatja az érzékeny, realista és pozitív gondolatokat.
Lelki hatásai:
A lakásban kihelyezve felfogja negatív energiákat, és távol tartja a haragot az emberektől. Segít a hirtelen a harag ellen, vizsgadrukknál, tanulási nehézségeknél, támogatja az érzékenységet, az eszességet és a szakmai alkalmasságot.
Az ókorban az achátot gyakran védő amulettként viselték. Szerencsehozó hatásáról is írtak. Az achát biztonságot és a megelégedettség érzését adja nekünk. Különösen a gyerekek találnak nyugalmat és biztonságot az achát geodában. Az achát támogatja az érzékeny, realista és pozitív gondolatokat.
Fizikai hatásai:
Fejfájás, láz, epilepszia, terméketlenség, bőrbetegségek, szembetegségek, gyenge látás, depresszió ellen. Erősíti a tüdőt, gyomrot, májat és az agyat. Emésztésélénkítő. Nyugalomra, biztonságra, lelki érettségre, emberismeretre, fantáziára, gyomorra, belekre, belső szervekre, méhre. Segítő és védelmező terhességnél, epilepszia ellen. Az achát ismert védőkő kígyómarás és villámcsapás ellen. Megóv a haragos szellemektől és semlegesíti a mérget.
A fehér achát békeachátként is ismert, tiszta fehér színén keresztül békés és nyugtató energiát kölcsönöz, ami megszabadítja a fej és szív területet a nehéz terhektől. Ezáltal újra nyugodt és tiszta gondolatokat hoz és feloldja bennünk a szorongást és a nyugtalanságot.
Egyéb jellemzők:
A férfiak az achát viselésén keresztül a hölgyeknél felébreszthetik a szerelmet, viselője alkalmas lesz dönteni igaz és hamis barátok között. A szónokok érthetőbben beszélnek az achát által a publikumnak.
AJÁNLJUK FIGYELMÉBE MINŐSÉGI TERMÉKEINKET, ANGYAL SZOBRAINKAT , FENG SHUI SZIMBÓLUMAINKAT ÉS SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ MANDALÁINKAT !
TOVÁBBÁ SZINTÉN SZERETETTEL AJÁNLJUK FIGYELMÉBE VALÓDI DRÁGAKÖVEINKET ÉS ÉKSZEREINKET, FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ ÁRUKÉSZLETTEL!
Atlantisz12 Az eladó további termékei
Postaköltség: 360, -Ft elsőbbségi LNK ajánlva.
Amennyiben több terméket vásárol tőlünk 10. 000, -Ft feletti értékben, akkor a postaköltséget mi fizetjük!
(No: 216. )



Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-12-01 11:45
. VALÓDI TERM. ACHÁT ELEFÁNT MEDÁL 25,83ct - Jelenlegi ára: 2 800 Ft