2011. május 29., vasárnap

Lanczkor Gábor: A mindennapit ma - Jelenlegi ára: 1 680 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A mindennapit maA könyv listaára: 2000 Ft. Leírás:
A költőként már megismert, most prózaíróként bemutatkozó fiatal szerző Néri Szent Fülöp életét választotta különös atmoszférájú írásának témájául. Az 1983-as nagy sikerű Legyetek jók, ha tudtok című filmből már ismert vidám, kicsit bolondos alaptermészetű főhős árvaházat tart fönn Rómában. A köztiszteletnek örvendő szerzetes a regényben is megőrzi szokatlan tulajdonságait, pl. csak a fél arcáról borotválja le szakállát. A 16. század elején járunk, több évtizeddel az ugyancsak dominikánus Savonarola megégetése után. A történet elején a néhány napja befogadott, tizenkét éves Cassiót katonák viszik el az éjszaka leple alatt. Fülöp atya végigpergeti az elmúlt három nap eseményeit, hogy rájöjjön az arisztokratikus megjelenésű, ruhájában az M. C. F. P. monogramot viselő fiú titkára. A regényben visszaemlékezésként több más epizód is szerepel Filippo Neri életéből, így pl. misztikus élménye a száján át testébe hatoló tűzgolyóról vagy az állítólagos vizionárius apáca leleplezésének anekdotája. Az események hátterében éppen a napjainkban világméretűvé szélesedett katolikus botrány, a pedofília áll. Fülöp atya védenceinek nagy része egyházi és világi hatalmasságok által megrontott kamasz. A megrendítő végkifejlet és a jó néhány mondatban a ma divatos argó fordulatait alkalmazó szöveg miatt inkább felnőtt olvasóknak ajánlott mű. ISBN: 978-80-8101-300-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 680 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 05:10
. Lanczkor Gábor: A mindennapit ma - Jelenlegi ára: 1 680 Ft