2011. május 31., kedd

Koenzime Q10 + Omega3 + Ginko biloba egyben - Jelenlegi ára: 1 Ft

Vialong
Megújult energiával és életerővel tölt fel!
jellemzők
A Vialong Gingko biloba, feketeribizli magolaj, Koenzim Q10,   Omega3 összetevők hatékony kombinációja, mely kedvezően befolyásolja a szellemi teljesítményt, a vitalitást és a jó fizikai kondíciót!
A koenzim Q10 (ubikinon) a sejten belüli fehérje- és zsírszállításban, a sejtanyagcserében, a biológiai oxidációban és a szabadgyökök meg kötésében játszik fontos szerepet. Antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően hozzájárulhat a szervezetben zajló káros oxidatív, így az öregedési folyamatok gátlásához.  
A fiatal, egészséges emberi szervezetben megfelelő mennyiségben található koenzim Q10, amelyhez főleg az állati eredetű élelmiszerekből jutunk hozzá. Ám mennyisége különböző környezeti és biológiai tényezők hatására fokozatosan csökken. A vér és a szövetek Q10-szintjének 30%-os csökkenése az egészséges embert is fáradékonyabbá, kimerültté teszi, nagyobb mértékű csökkenés már komolyabb tünetekkel is járhat.
A Koenzim Q10 szedése egyaránt ajánlott fiatal, de kimerült menedzsereknek és idősebb embereknek is a vitalitásuk növelése és az életminőségük javítása érdekében.
Ma már tudjuk, hogy az egészséges táplálkozás mellett a vérzsír értékének és a homocisztein szint egyensúlyának is jelentősége van. A fontos omega3 zsírsavakat viszont csak kevés élelmiszer tartalmazza.
Az Omega-3 zsírsavak rendszeres fogyasztása hozzájárul a vérzsírok normál szintjének megtartásához, ezáltal elősegítheti az egészséges szívműködést.
Bolti ára 2190 ft, nálam most 1 ft-ért a tied lehet!
augusztusig jó


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-04 18:57
. Koenzime Q10 + Omega3 + Ginko biloba egyben - Jelenlegi ára: 1 Ft