2011. május 28., szombat

Következményekkel vagy következmények nélkül - Jelenlegi ára: 2 380 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Következményekkel vagy következmények nélkül? A könyv listaára: 2900 Ft. Leírás:
A szerző korábbi írásaiban több ízben is megállapította sokak egyetértésével -, hogy hazánk következmények nélküli ország. Nem véletlen tehát, hogy legújabb könyvének a címében is szerepel mindez, mintegy folytatva ... És mégis. Egy következmények nélküli ország?! (200725072) című kötetét. A hangoztatott vélemények középpontjában az a tény áll, hogy a Gyurcsány-kormánynak az emberi szabadságjogok lábbal tiprásáért (elsősorban a 2006 őszi eseményekre gondolva) sem kellett semmilyen politikai következménytől tartania. Ám a 2010-es választások reményteljes fordulatot hoztak, politikailag már nem vagyunk következmények nélküli ország - véli Fritz Tamás, hiszen a második Orbán-kormánynak korábban soha nem tapasztalt mértékű, elsöprő többséget juttattak a választók. Ám a jövő dönti el, hogy ez az állapot tartóssá válik-e kormányzásban, gazdaságban, önkormányzatokban, kultúrában, médiában és a többi szférában. Ahhoz, hogy tartósan megszűnjék a következmény-nélküliség Magyarországon, a húsz évvel ezelőtt elmaradt rendszerváltásnak kell megtörténnie - vallja a szerző, aki szerint mindezt az új Alkotmány is garantálhatja. Fritz Tamás - az említett kötethez hasonlóan - újabb, a témában született írásait gyűjtötte egybe, melyek 2008 és 2010 között jelentek meg tanulmánykötetekben, valamint olyan napilapokban, mint a Magyar Hírlap és a Magyar Nemzet. Olvashatunk az előre hozott választás kikényszerítésének kérdéséről s annak elmaradásáról, a részvételi demokrácia (így a népszavazás) fontosságáról, az MDF és az SZDSZ változó szerepéről, Bajnai Gordon miniszterelnökségéről, a Fidesz hatalomátvételéről vagy éppen az új alkotmány kérdéséről. Széles körben ajánlható - bár természetesen sokak által vitatott tartalmú - kötet. ISBN: 978-963-662-428-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 380 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 22:00
. Következményekkel vagy következmények nélkül - Jelenlegi ára: 2 380 Ft