2011. szeptember 25., vasárnap

Ryan, William : A szent tolvaj - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A szent tolvajA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
1936-ban, Moszkvában játszódik William Ryan bűnügyi regénye. A krimi időzítése természetesen nem véletlen: a sztálini Nagy Terror kezdetén járunk, Jagoda állambiztonsági népbiztos leváltásakor, amikor is a sikeres rendőrnyomozó, az egészségügyi normát jócskán meghaladó, 190 centis magasságával is kitűnő Alekszej Minitrevics Koroljev éppen feljebb léphet a ranglétrán. A Milícia bűnügyi nyomozó osztályának sztahanovista munkatársa éppen most kapott egy új lakást, megbízták az NKVD végzős tisztnövendékeinek okításával, s főnöke, Popov egy meglehetősen nehéznek tűnő ügyet bíz rá. Egy legalább tíz éve elhagyott templom sekrestyéjében egy fiatal külföldi lány holttestére bukkannak, akit rendkívül kegyetlen módon megkínoztak és megcsonkítottak. Vajon mindez egy megszállott sorozatgyilkos műve vagy az amerikai lány meggyilkolásának politikai motívumai is lehetnek? Ez utóbbit látszik megerősíteni az a tény, hogy hamarosan a rettegett titkosrendőrség, az NKVD is beszáll a nyomozásba. Eszeveszett hajsza kezdődik egy rejtélyes ikon után, miközben nyomozó hősünk karrierje, sőt élete is veszélybe kerül. S az is kiderül, hogy igen is létezik a dicső szocializmus által oly gondosan gondosan leplezett alvilág is... A sztálini önkény idejében játszódó, izgalmas bűnügyi regényt, mely érzékletesen mutatja be a kort, általános gyűjtőkörű könyvtáraknak ajánljuk. ISBN: 978-963-643-322-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 10. 00 és 17. 00 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Az aukció vége: 2011-09-21 00:21
. Ryan, William : A szent tolvaj - Jelenlegi ára: 2 295 Ft