2011. szeptember 27., kedd

Kényelmes Dodge Sedan olcsón+ajándék! Csere is! - Jelenlegi ára: 200 000 Ft

Eladó szeretett DOdge-om. Hatalmas kényelmes sedan, jó fogyasztással, sok extrával. Városban egy megváltás, de amúgy is nagyon kényelmes vezetni! A tévhitekkel ellentétben, semmivel sem drágább a fenntartása mint mondjuk egy 1. 6-2. 0 benzines autónak. Etanollal megy, és a biztosítása sem drága. Alkatrész van hozzá minden és szintén semmivel se drágább mint mondjuk egy német autóba.
Nemrég lett cserélve az autón hengerfejtömítés, a hengerfej síkolva,  az összes ékszíj, teljes vezérlés görgökkel együtt, vízpumpa, lengőkarok, szilentek, kerékagy. Mint látható esztétikailag is nagyon jó állapotban van, főleg belül, hibátlan kárpitok, ülések, stb. A fényezésen 1-2 helyen a lakkréteg lepattogzott, de sehol sem korrodál, a festék nem sérült!!
Az autón friss műszaki van, 2013. 07. -ig érvényes!!!
Csere esetében hasonló vagy olcsóbb áron nagymotor érdekel, esetleg kisebb autó. A csereár a villámár!!
Villámáron jár hozzá ajándékba egy a termékeim között lévő teljesen új DVD-s multimédia fejegység!!! (ez önmagában 60. 000 ft-ot ér)
Anyagi okok miatt fordult meg a fejemben az eladása, de mivel tökéletes műszaki állapotnak örvend, nem mindenáron eladó!
HA valami kimaradt, kérdezzetek.: ) Jó licitálást!!
(korábban volt fent az autó már, de egy váratlan elektromos hiba miatt nem jött létre az adásvétel. Természetesen az is javítva lett)


Jelenlegi ára: 200 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-25 16:59
. Kényelmes Dodge Sedan olcsón+ajándék! Csere is! - Jelenlegi ára: 200 000 Ft