2012. január 26., csütörtök

Studiologic SL-990 XP 88 billentyűs masterkeyboard - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a piacon kapható egyik legjobb masterkeyboard. Kalapácsmechanikás, zongorabillentyűs, hagyományos hangversenyzongora méretű billentyűkkel (tehát nem szintetizátor billentyű méret!!! )
Az eszköz szinte teljesen megfelel egy hagyományos zongorabillentyű leütési mechanizmusának, ezért kifejezetten alkalmas fiatalnak, felnőttnek egyaránt arra, hogy gyakoroljon, zenét szerezzen - mégpedig úgy, hogy ne szokjon el a keze, újja a zongorától.
Ez a keyboard bármilyen hagyományos szoftveres szintetizátorprogrammal működtethető (ArtVista Piano Bösendorfer, Moog V, stb, stb. ), de pl. a termémkeim között is megtalálható szintetizátor aggyal is összeköthető és akkor számítógép nélkül is lehet vele zenélni, játszani, komponálni, zenét szerezni.
A billentyűzet TELJESEN ÚJ, használva nem volt (mindössze kipróbálva). Első tulajdonostól. Fix ár esetén egy profi pedált is adok hozzá ajándékba (szintén új).
A termék személyesen vehető át Budapesten,  a Mammut üzletközpontnál egész héten 9-21h-ig. Tisztességes árajánlat esetén hamarabb is lezárom az aukciót. Kérdésekre örömmel válaszolok. Sikeres licitálást kívánok!
88 billentyűs kalapácsmechanikás zongorabillentyűzet (Graded Hammer Action mechanika)
Billentés-érzékeny
Hajlító és modulációs kerék
Transzponálható
Program, bank és midi csatorna váltás
Tápegység tartozék
MIDI kimenet
Figyelem! A terméket kizárólag 85% feletti pozitív értékeléssel rendelkező vásárlónak adom el. Sajnálom, de meguntam, hogy valamit leütnek és nem viszik el vagy elcipelem és nem jön oda a vevő. 85% alatti értékeléssel rendelkező személy "eredményes" licitálásakor a terméket azonnal felajánlom megvételre az egyel korábbi licitálónak és a lictálást egy negatív értékeléssel zárom. A termékre ennek tudatában, ezt a feltételt tudomásul véve licitáljanak. Köszönöm a megértést.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-13 05:55
. Studiologic SL-990 XP 88 billentyűs masterkeyboard - Jelenlegi ára: 1 Ft